Huidverzorging - Huidverjonging - Huidverbetering

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral verzorgt uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De huid specialist van Body Care Caribbean weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in de salon daadwerkelijk íedere huid de juiste behandeling!

Body Care Caribbean is een professionele schoonheidssalon met een sfeervolle ambiance, waar een enthousiast team van professionele specialisten voor u klaarstaat. Gezellige ruimtes zijn ingericht voor huidverbetering, huidverzorging, peeling, ontharen, verwijderen van steelwratjes en coupe-rose, huidversteviging massages en lpg-endermolift / lipomassage voor gelaat en lichaam.

Wij werken met de producten en volgens het Image Skincare-systeem. Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij gecertificeerde artsen, dermatologen, plastich chirurgolgen en schoonheidsspecialisten die professioneel getraind en opgeleid zijn in individuele huidverbetering.

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.

Huidanalyse

De gezondheid van uw huid in één oogopslag

Een profecionele huidanalyse geeft onmiddellijk een beeld van uw huidconditie : zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid, huidstructuur, poriën en de aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar.

Huidverzorging

Behalve huidverbetering is de verzorging van uw huid natuurlijk ook belangrijk. Want wilt u er over 10 jaar nog steeds jong uit zien, kunt u met behandelingen en producten de snelheid van het verouderen afremmen.

Hierdoor wordt voorkomen dat de huid dof wordt, of dat er vroegtijdig droogtelijntjes ontstaan. Ook dit is belangrijk, want het bovenste laagje van de huid moet er natuurlijk stralend uit zien! Maak een afspraak voor een gratis  huidanalyse twv 70.00 meer informatie

Huid verbetering

Voor huidverbetering werken we met doeltreffende peelings voor het verminderen van vlekjes, rimpels, lijntjes, acnelittekens en bij een doffe huid. Dit kan 1 malig maar wordt vaker in kuur van 6 gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Ook de dermaplaning wordt gedaan bij Body Care Caribbean. Met chirurgische mesjes wordt al het vellushaar (dunne haartjes) op het gezicht en in de hals verwijderd. Niet alleen de haartjes maar ook het bovenste huidlaagje wordt weggehaald net zoals bij een dermabrassie. Een mooie frisse nieuwe huid (zonder haartjes) is hierna het resultaat.

Door middel van de Hydrodermabrasie halen we de bovenste dode huidlaag weg zodat deze weer fris en stralend wordt. Ook worden werkstoffen na deze behandelingen beter opgenomen door de huid.

Acne Behandeling

Er bestaat geen standaard acné behandeling. Een acné behandeling vereist maatwerk omdat van tevoren niet vaststaat hoe iemand op een behandeling zal reageren. Acné is geen aandoening die snel geneest. Het is bij een acné behandeling belangrijk dat de acné rustig wordt en rustig blijft totdat er uiteindelijk genezing optreedt. Zelfs de lichtere vormen van acné hebben vaak langdurige aandacht nodig.

Kies voor milde producten. Zeepproducten stimuleren de talgklieren juist waardoor de huid nóg vetter wordt. IMAGE Skincare Clear Cell is dé oplossing voor de onzuivere huid. Clear Cell bevat ingrediënten als salicylzuur, glycolzuur en benzoylperoxide die overmatige talgproductie te lijf gaan. IMAGE Skincare Clear Cell bevat reinigers, maskers, serums, scrubs, pads en lotions speciaal voor de vette en onzuivere huid

Het verwijderen van huidaandoeningen met de  teleway (coagulatie)

Syringomen (oog), Xanthelasma, Fibromen, Dermatosis Papulosa Nigra, Cysten, Milia, Sebaceous hyperplasia, Spider naevus, Angioma senilia (bloedblaasjes)

** Huidoneffenheden verwijderen

Met de speciale coagulatie techniek behandelen wij de oneffenheid. De behandeling gaat snel kan soms gevoelig zijn. De meeste oneffenheden zijn in één behandeling te verwijderen. Het voordeel is dat er slechts een paar dagen na de behandeling kleine korstjes te zien zijn en het wondje vrijwel zonder littekens geneest. Omdat wij als huidspecialist over een uitgebreide kennis beschikken, kunnen we tevens signaleren wanneer een blaasje, vlekje of bultje meer is dan een oneffenheid. In dat geval verwijzen wij u door naar de huisarts.

---------------------------------------------