Vragen over lipomassage BY endermologie

Als ik met lipomassage begin, ben ik dan verplicht om oefeningen en een speciaal dieet te volgen?

Om gezond te blijven moeten we allemaal regelmatig lichaamsbeweging doen en evenwichtig eten, d.w.z. niet meer calorieën innemen dan we dagelijks gebruiken. Als U voldoende beweegt en U er correcte eetgewoonte op na houdt dan zal Lipomassage U helpen om de hinderlijke resistente vetten die Uw silhouet misvormen, doeltreffend aan te pakken. U zal niet echt veel kilo’s verliezen maar Uw lichaam krijgt weer vorm en wordt weer stevig! Indien U echt kilo’s wilt verliezen zult U echt een voedingsschema moeten volgen, een aanrader is de momentum Bio HCG kuur. Wanneer U parallel hiermee een lipomassage programma start, vult U de werking van het dieet in combinatie met de lichaamsbeweging aan en pakt U hardnekkige zones aan.  Kortom met lipomassage bekomt U snel goede resultaten op de zones die U hinderen, daar waar U zonder lipomassage de moed zou verliezen. 

 

Ik heb geen tijd voor lichaamsoefeningen, volstaat een dieet om mijn plaatselijke rondingen weg te werken?

Een dieet heeft ook nadelen, minder eten betekent dat uw lichaam vet zal verbranden daar waar dat het eenvoudigste is. Gynoïde vrouwen zullen met andere woorden massa verliezen ter hoogte van het gelaat, de borsten en het bovenlichaam. U ziet er dan snel minder fris uit, Uw rimpels vallen meer op en Uw buste verliest zijn stevigheid. Als U dit dieet verder doorzet loopt U bovendien het risico om spiermassa te verliezen door magere lichaamsmassa weg te werken verslappen Uw spieren. Wanneer U het dieet vervolgens beëindigt  zal vet de plaats van Uw spieren innemen. Indien Uw silhouet echter voortdurend enkele onvolmaaktheden vertoont in het onderlichaam – zoals dat trouwens vaak het geval is bij de gynoïde  vrouw-, eet dan evenwichtig , beweeg voldoende en kies voor lipomassage om het innerlijke vet aan te pakken. Op die manier behoudt U de “glamour” vormen die zo typisch zijn voor de vrouwelijke charme : jukbeenderen, borsten, billen! 

 

Ik doe aan sport maar de rondingen op buik, dijen en billen gaan niet weg! Biedt lipomassage een oplossing?

Lipomassage is geschikt om erg hardnekkig vet aan te pakken: vet op de buik, heupen, dijen, knieën, enkels. Dankzij lichaamsoefening worden de calorieën  verbrand, vooral op de plaatsen waar ze beschikbaar zijn. Door opnieuw mooie lichaamsvormen af te tekenen, zal Lipomassage echter vetverbranding bevorderen daar waar dat echt wenselijk is. Door de rebelse plakken rondom bv de billen aan te elimineren, ontstaat opnieuw een plat achterwerk en krijgen de plooi onder het zitvlak en de kromming van de heupen opnieuw vorm…