Lipomassage voor een stevigere huid

Na een dieet, na een zwangerschap, tijdens de menopauze, of gewoon met het ouder worden, verliest de huid aan elasticiteit. Met de Roll’Out  worden de fibroblasten gestimuleerd die de collageen en elastine bevorderen. De Roll’Out zorg voor meer stevigheid . De Roll’Out zorgt voor een zachtere huidgreep. Hierdoor komt de productie van collageen en elastine opnieuw op gang. Dit resulteert in een mooie soepel huis met een goede tonus.

Gelokaliseerd vet afbreken

Om af te slanken daar waar U wenst ….. Bij de eerste afspraak kiest U samen met de behandelaar welke plaatsen U graag behandeld wilt zien. In het geval van vet afbreken wordt er gewerkt met de Roll’In. De Roll’In zorgt ervoor dat de vetcellen zich makkelijker kunnen ledigen, het fenomeen van lipolyse oftewel vetafbraak.

 

Lipomassage voor vrouwen

Vrouwen zijn genetisch geprogrammeerd om vet op te slaan. De schoonheidsfoutjes aan hun silhouet blijven dus bestaan, ondanks de inspanningen op het vlak van voeding en sport. Indicaties voor Lipomassage: gelokaliseerd vet , cellulitis, sinaasappelhuid, vetkussentjes, pafferige knieën, enkels, billen, dijen, armen, bizonbult, buik of rug. Met Lipomassage bouwt U aan uw eigen droomlichaam… afslanken is één ding, maar harmonische vormen en volumes behouden is nog iets anders. Het is dan ook belangrijk dat de persoon die de Lipomassage uitvoert, zich toespitst op de lichaamswelvingen en de sinaasappelhuid doet vervagen. Dit wordt bewerkstelligt met de Roll’up modus. De Roll’up : de Roll die het lichaam opnieuw vorm geeft (Roll’up). Dankzij rollen die tegen verschillende snelheden draaien, brengt de Roll’up de huidplooi weer in model.  

Lipomassage voor mannen

Vetten worden bij vrouwen op een andere manier en op een andere plaats opgeslagen dan bij mannen.  Maar toch biedt Lipomassage voor zowel dames als heren een doeltreffende oplossing om hardnekkig vet, dat niet meer reageert op lichaamsbeweging of draconische diëten, te bestrijden. Ouder wordende mannen of mannen die te copieus eten, slaan vet op in bepaalde lichaamszones, zelfs al is hun metabolisme uitstekend. -Buikje, maag, dubbele kin, taille-omtrek, borstvorming | gynaecomastie