Hydro- & Diamond dermabrasie

Tijdens het maken van een behandelplan adviseren wij  u hoeveel behandelingen er nodig zijn om u het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van uw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandeolingen nodig voor het behalen van uw gewenste resultaat.
Uw huid kan na de behandeling wat lichtrood gekleurd zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen welke zich in kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan optreden, waarbij u een mooie, frisse maar vooral gehydrateerde huid zult krijgen!

Body Care Caribbean biedt 2 soorten dermabrasie behandelingen, de hydro- en diamond dermabrasie.  De Hydro en/of Diamondbrasie is dé behandeling voor:

 •  Rijpe, verslapte huid

 • Fijne lijntjes en rimpeltjes

 • Doffe, vermoeide, slecht doorbloede huid

 • Onzuivere huid, grove porien, idrokers hu

 • Acne en acnelittekens 

 •  Littekens

 •   Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

 • Striae (zwangerschapstriemen)

 • Hyperkeratose 

Na een enkele behandeling ziet u direct een mooiere gladdere huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een kuur van 3 tot 6 behandelingen.  De behandelingen worden voor huidverbetering om de twee weken herhaald. 

Maar alleen als u uw huid thuis ook goed verzorgt met de aangepaste thuisverzorgingsproducten. Zo zullen wij o.a. een zonnecrème adviseren aangepast aan het huidtype welke een must is dagelijks te gebruiken.

Werking

Dermabrasie betekent letterlijk ‘afslijpen van de huid’. Hydro- en diamond Dermabrasie is vele malen intensiever dan een normale scrub. "Daar wij al ruim 10 jaar ervaring hebben met deze behandeling streven wij altijd naar perfectie en de beste apparatuur. 

Wat is Hydro-dermabrasie?

Hydrodermabrasie gaat  een stapje verder en combineert diamond dermabrasie met het inbrengen van serums met actieve bestanddelen zoals oxidanten, hyaluronzuur en vitamine C. Hydro-dermabrasie heeft het effect van een dubbele behandeling: Na de dermabrasie worden actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur en vitamine C diep in de huid gebracht d.m.v. MRF "multipolar radio freguency". Deze behandeling is de minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren en te vernieuwen. Het verwijderen van de bovenste huidlagen leidt tot aanmaak van nieuwe cellen in de onderste cellaag, terwijl het inbrengen van actieve werkstoffen, de huid intensief voedt en beschermt. Het natuurlijke herstelvermogen van de huid wordt sterk gestimuleerd.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Na een grondige reiniging wordt met behulp van een diamanttip op het handstuk welke vacuum zuigt op de huid, dode en andere huidoneffenheden verwijdert. Vervolgens worden dmv MRF actieve serums diep in de huid gebracht welke zorgen voor directe hydratatie, lifting, zuivering en verheldering van de huid. Tijdens het masker krijg je een nek en decoletee massage en de behandeling wordt afgesloten met voedende en beschermende cremes.

 

Wat maakt een Hydrodermabrasie behandeling zo bijzonder?

 • Alleen bij deze dermabrasiebehandeling wordt de huid direct gehydrateerd tijdens de peeling.

 • De behandeling is zeer intensief maar toch comfortabel dankzij de frisse serums.

 • De behandeling wordt aangepast aan uw huidtype en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

 • Het droogt de huid niet uit en laat aluminumoxide kristalletjes achter op de huid zoals bij ons vorige microdermabrasie systeem.

Na de dermabrasie worden er ampullen of serums ingesluisd met een ultrasoonhandstuk om de huid te hydrateren en te voeden. Ook met dit apparaat kunnen diverse huidproblemen zoals hierboven behandeld worden.

Resultaat

Na een behandeling wordt uw huid gestimuleerd om nieuwe en jonge cellen aan te maken. Het resultaat is meteen goed zichtbaar:

 • een frisse en stralende huid

 • een vitale en jeugdige uitstraling en

 • een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. (advies om kuur te nemen)

Voorzorgsmaatregelen

De zon tot een week na de behandeling vermijden. Tot een maand na de behandeling voorzichtig zijn in de zon. Dagelijks de SPF 50 gebruiken. Na de behandeling enkele weken de post treatment van image gebruiken.

Daar elk huidprobleem anders is, is het bij sommige behandelingen raadzaam al eerder te starten met de thuisverzorging om de huid voor te bereiden op de behandeling. 

Direct na de behandeling geen make-up gebruiken, niet naar de sauna, geen heet bad en of intensief bewegen. Veel water drinken om afvalstoffen goed af te voeren.

Een hydro- of diamonddermabrasie is tevens een perfecte voor en nabehandeling bij o.a. cosmetische chirurgie, laserbehandelingen en chemische peelings.
Ook zijn deze behandelingen perfect te combineren met lichttherapie (photocare) en of een bindweefselmassage voor een nog intensiever resultaat.

 Effecten van hydra-dermabrasie op de huid

Hydra-dermabrasie stimuleert celregeneratie in de epidermis. De epidermis is de opperhuid en dus de buitenste huidlaag. Daarom zorgt het voor een zachtere, egalere en jonger uitziende huid. Daarnaast verbetert hydradermabrasie de microcirculatie in de huid en. De microcirculatie is de bloedcirculatie in de haarvaten van de dermis. De dermis is de lederachtige huid onder de opperhuid. Verder verhoogt microdermabrasie de absorptie ratio van producten in de huid. 

Pijnloos

Door de nauwkeurige controle met de speciale microdermabrasie apparatuur, zijn wij in staat op veilige afstand te blijven van de kritische peeling diepte. Dit garandeert dat de cliënt vrij van pijn en andere ongemakken blijft bij hydro- en diamonddermabrasie.