Image Peelings – Voor een diepe reiniging van de gezichtshuid

Image Peelings staan voor revolutionaire resultaten dmv. natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera, papaja, groene thee en vitamine C. Maar ook AHA, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren. BHA waaronder salicylzuur uit de wilgenbast.

Bij een peeling wordt een dunne laag van je huid verwijdert waardoor oneffenheden als rimpels, pigment, acne of littekens kunnen vervagen. Door de peeling worden de levende cellen gestimuleerd waardoor het verouderingsproces kan vertraagt. Met de Image peelings kan zeer gericht gewerkt worden op specifieke huidproblemen.

In ons instituut geven we de volgende Image Peelings

Oppervlakkige Peeling

The Signature Facelift 30 % Vitamine C / Enzyme
alle huidtypes | droog | grauw | vermoeid | vochtarm | rokershuid | vet | acne | rosacea | zwanger

Deze Image Signature Facelift kan je een resultaat geven waar je versteld van zult staan. Deze behandeling kan je huid verstevigen door gebruik te maken van Retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden,groene thee, citroen, limoen, en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij wordt de huid gehydrateerd door dat er gebruik gemaakt wordt van hyaluronzuur.

*Kan ook voor decoletee gebruikt worden


Ormedic Lift Passievrucht / Peptide
alle huidtypes | gevoelige huid | zwangere vrouwen | tieners |

Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan je huid. De behandeling geeft je huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van de passievrucht, papaja, ananas en pompoen, die de dode huidcellen verwijderen zonder chemische zuren. Een verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur kan het resultaat zijn.

Middel diepe Peeling

(in kuurbverband van 6)
 

Lightening Lift Level I 50% Lactic / Kojic zuur
Deze peeling cocktail is eeooie mix van werkstoffen die de huid kan verstevigen en oplichten. Deze combinatie geeft een 15% egaliserende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Hoe dieper de pigmentschade hoe intensiever de behandeling is. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna kan de pigmentatie lichter worden. De huis zal ook heel zacht aanvoelen.

Lightening Lift Level II 50% Lactic / Kojiczuur versterkt met 25% Kojic Enhancer
pigmentatie | donkere vlekken | ongelijke huidteint

De Level II behandeling is alleen voor klanten die al behandeld zijn met een kuur van 6 Lightening behandelingen niveau I. Heel geschikt voor matige tot ernstige pigmentstoornissen.

Wrinkle Lift Level I 40% Glycolzuur
alle fases van huidveroudering | pigmentstoornissen

Deze peeling is mild maar kan wel een tinteling geven. Glycolzuur dring snel in de diepere huidlagen vanwege de kleine moleculaire structuur. De huid kan wat rood worden door de sterke doorbloeding en circulatie. Na 24-48 uur kan er een lichte vervelling optreden. Door regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie kan je een jongere, gezondere huid krijgen en rimpels kunnen minder zichtbaar zijn. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid.

Wrinkle Lift Level II 40% Glycolzuur / Retinol versterkt met 25% Kojic en 25% Retinol
Level II behandeling is alleen voor klanten die al behandeld zijn met een kuur van 6 Wrinkle Lift behandelingen niveau I. Uitermate geschikt voor ernstige veroudering en matige pigmentstoornissen.

Acne Lift level I 20% Glycolzuur / Salicylzuur
vette huid | acne | ernstige acne

Deze peeling is een combinatie van AHA (glycolzuur) en BHA (salicylzuur). Het glycolzuur is een keratolytische stof dat voor exfoliatie van dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Beide zorgen voor een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Acne Lift Level II 20% Salicylzuur / Glycolzuur versterkt met 25% Retinol Enhancer
Deze behandeling kan gecombineerd met Level I worden uitgevoerd bij hardnekkige acne.

Diepe Peeling

(ter voorbereiding altijd tijd eerste een milde diepe peeling)
 

Beta Lift 20% salicylzuur (ik kuurverband van 6)
Acne gradatie 3-4. Deze peeling vraagt een goede voorbereiding van een aantal acne peelingen level 1 of 2 voor deze Beta lift gedaan kan worden.

Perfection Lift 60% Melkzuur/Salicylzuur
huidveroudering | pigmentatie | acne littekentjes

Deze peeling is een combinatie van melkzuur, salicylzuur. Dit is gecombineerd met resorcinol voor de aanpak van pigment, en retinol die belangrijk is voor collageen aanmaak.

Zware peelings 

(ter voorbereding altijd eerst een milde diepe peeling)

TCA peel 12% trichloorazijnzuur, 2 % salicyzuur en 1% retinol
verouderde huid | zon beschadigde huid | acne littekens

 

De diepe en zware peelings van Image skincare vragen een gedegen voorbereiding en verzorging, hiervoor vul je van te voren een formulier met de protocollen van de peeling.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om een maximaal resultaat te bereiken kan het onderstaande behandelprogramma aangehouden worden.

Fase I = Dagelijks gebruik van de IMAGE producten voor thuis
Fase II = Een serie van 6 peelingbehandelingen (om de week)
Fase III = Wanneer nodig 1 x in de 4 weken een facial

 

---------------------------------------------

 

Contra-indicaties
Roaccutane, gebruik van vitamine A zuur – retinol, overgevoeligheid voor de peelvloeistof (glycolzuur, melkzuur, salicylzuur), open huid, eczeem, koortslip.