Collageen Boost behandeling, bindweefselmassage plus infrarood lamp!

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij een slaap. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti- ageing massage!

Hoe werkt de bindweefselmassage voor het gezicht

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massage techniek. De techniek die wij gebruiken is uniek. De bindweefselmassage voor het gezicht geeft een mechanische prikkel aan de onderhuids bindweefsel. Deze mechanische prikkel heeft veel invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen en de huid.  Hierdoor wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd waardoor de aanmaak van elastine- en collagene vezels wordt gestimuleerd. De massage werd hierdoor cel vernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uitzien.

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Collageen / Infrarood Licht

Het speciale Collageen Booster stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen en elastine aanmaak in onze huid. 

Resultaat

  • De huid wordt strakker
  • Fijnere poriën
  • Betere huidstructuur
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Strakkere contouren van gezicht
  • Positief effect ook bij acne (niet bij actieve acne)