LPG-Endermolift

  • 100% natuurlijke anti aging / versteviging LPG geeft u uw schoonheid terug
  • LPG marktleider op het gebied van celstimulatie

 Endermolift biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: een heuse natuurlijk lifting effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie :  rimpels vervagenstrakke contourenheldere teint.

Wat is endermolift (liftmassage)by Endermologie

Het is een nieuwe techniek van endermologie die werkzaam is in de kern van de fibroblasten.
Liftmassage, de huid stimulerende techniek van LPG, ontstond uit de

en werd speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté. Door de huid met micro-pulsaties zachtjes te bewerken, creëren de LPG LIFT – behandelingskoppen een unieke weefselgolf.

Het veroorzaakt een subtiele huidgymnastiek waardoor een uniek liftend effect ontstaat. Deze oppervlakkige mechanische stimulatie stuurt een diepere boodschap door naar de cellen. En daar ontstaat een aangepaste biologische reactie. Zo maakt Endermolift, een techniek die de productie van collageen mechanisch activeert, de huid weer stevig en wordt het elastisch geheugen van de huid weer geprikkeld.

Celstimulatie van LPG : de huid in de diepte meer densiteit geven

Door de fibroblasten te activeren, gaan de collageen- en elastinevezels zich opnieuw organiseren.Een goede hydratatie, een optimale bescherming tegen de zon en een gezonde voeding mogen dan wel bijdragen tot het behoud van een jeugdige en gezonde huid, veroudering blijft onvermijdelijk. Een oudere huid wordt immers dunner, en door het fijner worden van de huiddikte ontstaan rimpels en zakken de gelaatstrekjes weg. Endermolift (liftmassage) is de enige techniek die de huid opnieuw haar oorspronkelijke structuur kan geven. Want liftmassage dringt door tot in de kern van de fibroblasten, die, met het ouder worden, gestimuleerd moeten worden om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Men heeft wetenschappelijk kunnen aantonen dat de oxytalanvezels (verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid) als gevolg van LPG Endermoliftmassage toenemen in diameter en densiteit. De huid krijgt opnieuw meer densiteit in de diepte.
De verschillende Endermoliftmassage behandelkoppen werken in op allerlei probleemzones.
De doorlopende roll ontspant expressierimpels, stimuleert vetverbranding op overbelaste zones (dubbele kin)

U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? 

In slechts 15 minuten zorgt Endermolift er voor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet.
Stress, vervuiling en tabac zijn factoren die de micro-circulatiie (veneus en lymfatische) verstoren. Toxinen worden opgestapeld, de huid verliest zijn uitstraling.
Endermolift, werkingsprincipe: de mechanische stimulatie activeert de vascularisatie en draineert de toxen.
Resultaat: In één sessie wordt de microcirculatie in uw aangezicht geactiveerd, uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit. Ideaal voor een avondje uit!

Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen? 

De gepatenteerde en niet invasieve Endermolift techniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

Met de tijd neemt de productie van elastine en collageen af. Langzaamaan wordt de huid dunner, verliest aan dichtheid en rimpels komen tevoorschijn.
Endermolift werkingsprincipe: de mechanische stimuli ondersteunt het celmetabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen, de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur.
Resultaat: rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.

De contouren van uw aangezicht verliezen spankracht en uw wangen zakken in?

Huidverslapping verklaart zich door een vertraging van de productie van elastine en collageen waarvoor de fibroblasten instaan.
De huid verliest dan van zijn substantie en verouderingsverschijnselen komen tevoorschijn.
Werkingsprincipe van Endermolift: De natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.
Resultaat: De densiteit en dichtheid van de huid verbeterd in de diepte. Uw gelaatsovaal wordt gelift, hertekend en u krijgt heldere, afgelijnde contouren.

Endermolift (liftmassage) is aangewezen bij :

  • Kraaienpootjes en rimpels

  • Huidverslapping

  • Elasticiteitsverlies

  • Bleke teint

  • Kringen onder ogen

  • Uitgezette poriën

  • Dubbele kin


Hoe verloopt een sessie Endermolift ?

In een voorafgaande evaluatie worden probleem zones bekeken en besproken, er wordt een behandelschema opgemaakt.