Dermatude Meta Therapie, 

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De Dermatude Meta Therapy, Anti rimpelbehandeling, is de nieuwste behandeling voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid.

Hoe werkt de Dermatude?

Bij de Dermatude Anti-Rimpelbehandeling worden met ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude behandeling heeft een dubbele werking, het herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen noemen we Subjectables, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Mogelijkheden met Dermatude

Je kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het hele gelaat , hals en/of decolleté, maar je kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Ook een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

Bij de huidbehandelingen wordt de huid van het volledige gelaat, hals en of decolleté behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging. Je huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont de huid enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. De volgende dag kan je weer make-up gebruiken.

Meta Therapy start met een kuur van 8 behandeling. Gedurende deze 8 behandeling zie je al een aanzienlijke huidverbetering optreden. Als het gewenste resultaat is bereikt kan je eenmaal per maand een behandeling ondergaan om het gewenste resultaat te behouden.

Bij de rimpelbehandeling wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd. Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Dit is een natuurlijk proces er worden geen fillers ingespoten en geen spieren of zenuwen geblokkeerd. Om dit natuurlijke proces te ondersteunen worden wel speciale serums gebruikt om sneller resultaat te bereiken. De rimpelbehandeling wordt uitgevoerd in een kuur van 4 behandelingen 1 keer in de 2 weken.

Gedurende de kuur is het van belang om de behandelingen thuis te ondersteunen met de juiste crème.

Resultaat!

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling wordt toegepast om de huid steviger en elastischer te maken en fijne lijntjes en rimpels te doen vervagen. Alles om de huid een jongere en frissere uitstraling te geven.

Erkend Dermatude Anti-Rimpelbehandeling specialiste

De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door erkende Dermatude Meta Therapy specialisten, die de speciale scholing hebben gevolgd bij het hoofdkantoor van Dermatude. Body Care Caribbean is officieel erkend Dermatude Anti-Rimpelbehandeling specialist. Zo ben je gegarandeerd dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.