nieuwe peeling

19-03-2012 08:51

Huidverjonging door intensief peeleffect met een GlycolicPeeling met gratis een handscrub met paraffine treatment.

Voor maar Nafl. 145.00 (normal 190.00)

Laat je zelf zien en werk aan een stralende, jonger uitziende huid door een GlycolPeeling, en een handscrub en paraffine treatment voor de handen.

  • Huidverjongende en zeer ontspannende behandeling
  • Een GlycolicPeeling gebaseerd op fruitzuren dat de huid zuivert en de poriën verfijnd
  • Maak je gezicht en handen stralend nieuw
  • Scrub op basis van zout en ontspannende oliën
  • Heerlijke verzorgende paraffine met vitamine E voor de handen 

De behandeling begint met een GlycolicPeeling, een peeling gebaseerd op verschillende concentraties fruitzuren die diep doordringen in de huid en de huid zuiveren. De celdeling wordt hierdoor in werking gezet, de poriën worden verfijnd en je huid ziet er gladder en jonger uit. Vervolgens mag je genieten van een hand srub behandeling met krachtige ontspannende oliën. Daarna wordt door middel van een heerlijke paraffine behandeling je handen weer helemaal glanzend en zacht gemaakt. Afsluitend krijg je persoonlijk advies voor huidverzorging.

Bij Body Care Caribbean werken alleen gediplomeerde specialisten. Je kunt hier dan ook genieten van behandelingen van de meest uiteenlopende soort zoals natuurlijke huidverbetering, lipo massage, pedicure en heerlijke massages en van onze Cityspa met Turks stoomcabine en Infra Rood Sauna. Niet voor niets is Body Care Caribbean de meest ontspannen plaats op Curacao. Je kunt je hier dus met een gerust gevoel onder handen laten nemen.

*Om deze aanbieding te gebruiken, kan je tot 5 april bellen om een afspraak te maken!