Permanente make-up

Kleine veranderingen met groots resultaat. 

Een verzorgd uiterlijk waarbij jij opvalt en niet de make-up!

Angelique Felisie van yourskinstudio, huidspecialist en master in permanente make-up voor wenkbrauwen, ogen en lippen en voor dermapigmentatie na borstrecontructie, bijkleuren areola, bij lichte pigmentvlekken en voor littekencamouflage.

Natuurlijke make-up daar sta ik voor!

Een nieuwe PMU bestaat uit 2 behandelingen. 

Voor we starten met de pigmentatie zal er een informed consent door genomen worden. Vervolgens wordt de gewenste vorm getekend en wordt de kleur bepaald. De eerste behandeling zal in totaal ongeveer 2 uur duren. Vlak na deze behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijke eindresultaat, omdat de kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces. Na de behandeling krijgt u een formulier mee waarop de nazorginstructies staan. 

Na 6 á 8 weken komt u terug voor de nabehandeling. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een goed eindresultaat en om eventuele afstotingen van het pigment weer op te vullen. Na de tweede behandeling is het resultaat op zijn best. Deze tweede behandeling zal ongeveer een 1 uur in beslag nemen.

UItgebreide informatie en prijzen vindt u hier